fbpx

Forretnings- & betalingsbetingelser

Forretnings- & betalingsbetingelser

Betalingsbetingelser

Privatkunder

Privatkunder kun mod kontant eller MobilePay nr. 948177 eller det Mobilepay nr. der oplyses af vores medarbejder ved besøg. Husk at skrive din adresse i besked.   

Er der ikke muligt at betale via Mobilepay eller kontant, kan der via mail og sms sendes en faktura.

Medmindre andet aftales pålægges der et administrationsgebyr på fakturaen.

Faktura sendes som udgangspunkt med betaling netto kontant, hvilket betyder at den straks skal betales via bankoverførsel eller Mobilepay som begge fremgår af faktura.

Såfremt betaling ikke modtages rettidigt, udsendes rykker, med Gebyr og Morarenter. Ligeledes kan der blive pålagt ekstra administrationsgebyr.

Ved forgæves udkald faktureres kunden.

Ved aflysning senere end 24 timer faktureres minimum 600 kroner ekskl. moms.

 

Erhverv

Medmindre andet er aftalt, er betalingsbetingelserne 8 dage netto.

Såfremt betaling ikke modtages rettidigt, udsendes rykker, med Gebyr og Morarenter. Ligeledes kan der blive pålagt ekstra administrationsgebyr.

 

Forretningsbetingelser

Ved bestilling af bekæmpelse af diverse skadedyr gælder nedenstående.

AZ Skadedyrssevice kan ikke ansvarliggøres for indtrængen af skadedyr, eller senere forekomst og skader forårsaget af disse skadedyr.

Ved sprøjtning mod insekter er det på kundens ansvar, at paneler, vægge mv. der skal behandles er rengjort for snavs, støv, nikotin m.v. Da væske, der kan løbe ned og nikotin, støv mv. i render på vægge og paneler. AZ Skadedyrssevice kan ikke ansvarliggøres for skader dette måtte medføre.

Ligeledes kan AZ Skadedyrsservice ikke ansvarliggøres for skade efter sprøjtebehandling, hvis ikke kunden har dækket af inden behandling.

Ved behandling mod mår, hvepse kan der i visse tilfælde forekomme lugtgener.

Ved gennemgang og fremsendelse af tilbud på blandt andet Borebiller, Mårbekæmpelse mv. kan der opkræves en betaling som fratrækkes i vores tilbud ved accept af denne.

 

 

Prismatch (Borebiller)

Ved borebiller behandling giver 110% prismatch. Dette betyder at får du et skriftligt tilbud som er billigere end vores tilbud, matcher vi prisen og giver oveni en rabat på 10%.

Betingelser for prismatch:

 • Du skal kunne dokumentere et skriftligt tilbud fra anden leverandør.
 • Behandling skal være ens, altså brug af samme sprøjtemidler i samme omfang i samme områder.
 • Garanti på behandling skal matche vores.
 • Arbejdet skal kunne påbegyndes inden for samme frist som vores tilbud.
 • Prismatch skal aftales inden vi begynder vores arbejde. Du kan således IKKE gøre brug af prismatch efter behandlingen er startet.
 • Vi tager forbehold for ikke at godkende et prismatch, hvis vi vurdere at tilbudet du har modtaget ikke er realistiske, troværdige eller på anden måde ikke opfylder vores professionelle vurdering af hvordan arbejdet bør udføres.

 

Har du brug for hjælp til fjernelse af Hvepsebo, bekæmpelse af Mår, bekæmpelse af Myrer, Borebiller eller problemer med andre skadedyr på Fyn, Vestsjælland eller i Jylland, så kontakt os ved at udfylde nedenstående kontakt formular.

Du er naturligvis også velkommen til at ringe til os på telefon 61 72 64 86.

 

  Hvordan kan vi hjælpe dig?

  Dine oplysninger videregives ikke til 3. part.

  Vi bekæmper hvepse, bier, borebiller, lopper, mår, mus, rotter og myrer. Herudover bekæmper vi også sølvfisk, skægkræ, væggelus, duer, m.m. Dog skal du, hvis du opdager rotter meddele det til din kommune.

  Åbningstider

  Telefon er åben:
  Fra 7 til 20 på alle hverdage.
  Fra 9 til 15 i weekend.

  Kører alle dage efter aftale.

  Vi dækker hele Fyn & Jylland
  Samt Sjælland
  Ingen kørselstillæg
  Ingen skjulte gebyrer eller weekend tillæg