fbpx

Forretnings- & betalingsbetingelser

Betalingsbetingelser

Privatkunder

Privatkunder kun mod kontant eller MobilePay nr. 948177 eller det Mobilepay nr. der oplyses af vores medarbejder ved besøg. Husk at skrive din adresse i besked.   

Er der ikke muligt at betale via Mobilepay eller kontant, kan der via mail og sms sendes en faktura.

Medmindre andet aftales pålægges der et administrationsgebyr på fakturaen.

Faktura sendes som udgangspunkt med betaling netto kontant, hvilket betyder at den straks skal betales via bankoverførsel eller Mobilepay som begge fremgår af faktura.

Såfremt betaling ikke modtages rettidigt, udsendes rykker, med Gebyr og Morarenter. Ligeledes kan der blive pålagt ekstra administrationsgebyr.

Ved forgæves udkald faktureres kunden.

Ved aflysning senere end 24 timer faktureres minimum 600 kroner ekskl. moms.

 

Erhverv

Medmindre andet er aftalt, er betalingsbetingelserne 8 dage netto.

Såfremt betaling ikke modtages rettidigt, udsendes rykker, med Gebyr og Morarenter. Ligeledes kan der blive pålagt ekstra administrationsgebyr.

 

Forretningsbetingelser

Ved bestilling af bekæmpelse af diverse skadedyr gælder nedenstående.

AZ Skadedyrssevice kan ikke ansvarliggøres for indtrængen af skadedyr, eller senere forekomst og skader forårsaget af disse skadedyr.

Ved sprøjtning mod insekter er det på kundens ansvar, at paneler, vægge mv. der skal behandles er rengjort for snavs, støv, nikotin m.v. Da væske, der kan løbe ned og nikotin, støv mv. i render på vægge og paneler. AZ Skadedyrssevice kan ikke ansvarliggøres for skader dette måtte medføre.

Ligeledes kan AZ Skadedyrsservice ikke ansvarliggøres for skade efter sprøjtebehandling, hvis ikke kunden har dækket af inden behandling.

Ved behandling mod mår, hvepse kan der i visse tilfælde forekomme lugtgener.

Har du brug for hjælp til fjernelse af Hvepsebo, bekæmpelse af Mår, bekæmpelse af Myrer, Borebiller eller problemer med andre skadedyr på Fyn, Vestsjælland eller i Jylland, så kontakt os ved at udfylde nedenstående kontakt formular.

Du er naturligvis også velkommen til at ringe til os på telefon 61 72 64 86.

 

  Hvordan kan vi hjælpe dig?

  Dine oplysninger videregives ikke til 3. part.

  Vi bekæmper hvepse, bier, borebiller, lopper, mår, mus og myrer. Herudover bekæmper vi også sølvfisk, skægkræ, væggelus, duer, m.m. Dog skal du, hvis du opdager rotter meddele det til din kommune.

  Åbningstider

  Telefon er åben fra 8-16 på alle hverdage.

  Kører alle dage efter aftale.

  Vi dækker hele Fyn & Jylland
  Samt Sjælland
  Ingen kørselstillæg
  Ingen skjulte gebyrer eller weekend tillæg